2011. március 25., péntek

Itt az ŐSZ

Itt van.....hát nem végre. Nálatok otthon tavasz van, itt pedig eljött az ideje az ősznek. Az életkedvem a béka segge alatt van, semmihez nincs kedvem. Világvége hangulat :(
Brrrr, de azért kilábalok ám ebből, remélem a lehető leghamarabb :)
Tegnap már gyógyfőzést eszközöltem, pedig nem nagyon szeretem ezt a mindennap "mi a fenét főzzek ma" dolgot, de tegnap még tortát is sütöttem, sárgarépa tortát, meg paníros kaja volt, minden jóval. Éreztem már, hogy lassan megy lefelé a híres optimizmusom, és életkedvem. Na, mára azt hiszem teljesen a gödör mélyén van :)))) Alábukom, és megkeresem :))))
Szokott ilyenem lenni nyáron is, szerencsére nem az évszakoktól függ, hanem csak a szokásos egyszer fent egyszer lent szindrómám van. Majd megjön a család délután és sokkal, de sokkal jobban leszek....aztán lehet, hogy hozatok egy nagy vájling fagyit, vagy beverek egy egész tábla csokit. Xanax helyett egészen megteszi, és nem károsítja az agyamat, csak a hájam nő :))))
Már szaladok is sms-t írni a "Nagy Fehér"-nek, hogy teljesítse a kívánságaimat!!!!!! :)

Új hírek:
Megkaptuk a Work Visa-t, igen ám, de csak 6 kerek hónapra. Nagy valószínűséggel a Recidensy eljárás miatt van ez, mert minek Nekünk tovább ha amúgy is megkapjuk az állandó papírt. Viszont a fizetnivalót nem osztották el arányaiban :)
Most várjuk az útleveleket, ami talán a héten még ideér, mert itt szombaton is jön a postás, ha meg nem, akkor a jövő hét elején.
Aztán ha a másik eljárás is befejeződött akkor megint küldhetjük be az útleveleket :)))))
Tényleg...
Tudja Valaki, ha lejár a Magyar útlevelünk, benne ugye minden fontos kis matricával, és hazamegyünk megcsináltatni az újat, akkor mi van amikor jövünk idehaza??? Bejövetelkor mindent újramatricáznak? Kell Nekik a régi érvénytelenített is?

3 megjegyzés:

  1. Nem gyozlek olvasni.:)
    Mondanam, hogy gyertek at es vizipipazzunk egyet.:)

    VálaszTörlés
  2. De jóóó lenne!!! Főleg mivel hamarosan elmentek messze...jó lenne legalább egyszer összefutni "valahol" :))))))

    VálaszTörlés
  3. Barmikor johettek.
    Helyunk van. Marmint egy szobat uresse tudunk tenni.:)
    Komolyan. Szoljatok, ha jottok. Oktoberig itt vagyunk Brisbane-ben.

    VálaszTörlés