2010. augusztus 12., csütörtök

Második hét vasárnapja





Egy kis szünet után, írok tovább, mert lassan elfogy az ihlet :)
Vasárnap az Anyósom / akit nagyon szeretek / által megszervezett családi bulira voltunk hivatalosak. A Sógornőm barátjánál volt egy vidéki házban. Mire odaértünk már nagyban sütöttek, főztek, együtt volt a család, aminek nagyon örültünk, igaz egy kis félelem is volt bennem, mert az Apósom is ott volt akitől már nagyon régen elvált az Anyós, de soha nem tudott megbocsájtani Neki. Szóval féltem a kabarétól, mert ha jól emlékszem a válás óta nem nagyon voltak egy légtérben, és ez már több mint 25 éve volt. Az Anyósom szája pedig.......sokszor a nyomdafesték sem bírja el :) Nem olyan nagy a család, de valahogy mégis voltunk elegen, és nagyon, de nagyon jó buli volt. Mindenki aranyos, kedves , érdeklődő, nagyon sokat beszélgettünk, és sokat nevettünk. Talán ez hiányzott a legjobban otthon, az önfeledt nevetés, a gondtalan röhögés.
Sajnos a Sógornőmmel nem volt valami fesztelen a kapcsolatunk amíg otthon éltünk. Ez azt hiszem az Én hibám első sorban, de külső tényezők is voltak, aztán talán egy kicsit Ő is benne volt. A lényeg, hogy végre ez is rendbe jött, sokat nem beszéltünk, csak éreztem, hogy szeret, aminek nagyon örülök, mert nagyon fasza csaj, és rettenetesen megrángatta az élet, de talpon van, sőt egyenes gerinccel áll minden gond elé......le a kalappal előtte.
A képeken nem látszik, de voltak nagyon bulis pillanatok is, de azokról nem mesélek, maradjanak meg mindenkinek az emlékeiben :))))))
Azt hiszem a családból senki nem olvassa a blogomat, de azért nagyon szépen köszönöm Nekik ezt a szép napot :)
Külön köszönet Gábornak, akinél a buli volt :) Állati volt!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése