2011. április 4., hétfő

A jövő farmja

Nagyon tetszik ez a kisfilm. A jövő van benne, hiszen mindannyian tudjuk, már nem sokáig létezik az a világ amiben felnőttünk, és most is élünk. Akár tetszik, akár nem,  már fújdogál a változás szele, és Én hiszek abban, hogy ez nem a végzetünk, hanem egy új korszak kezdete. Bízom benne, hogy sikerül az emberiségnek még ha áldozatok árán is, de fennmaradnia, továbbélni. Itt Zélandon ez a fajta életmód már létezik. Sok farm van nagyon távol a civilizációtól, ahol boldogan élnek az emberek teljesen fenntartva, eltartva önmagukat.
A sok mindenen kívül ami miatt ide vezetett az utunk, lassan kezd kirajzolódni, hogy talán a miatt is vagyunk itt, hogy túléljünk. Kezdem megérteni miért volt az az "erős kéz" a segítségünkre aki az utat mutatta. Nekem ez a kisfilm útmutatás, remény ahhoz, hogy a megkapott lehetőséggel tudjak, tudjunk élni.

2 megjegyzés:

  1. Végignéztem. Nagyon jó volt ez a film!
    De hogy tudtok ott túlélni? Van földetek, tudtok ott vásárolni?

    VálaszTörlés
  2. Egyenlőre nincs telkünk, de szeretnénk venni, ahogy megkapjuk a residency- avagy a letelepedési engedélyt. Vidéken maradunk, és állatokat szeretnénk tartani, amennyire lehet teljesen önellátónak lenni, persze közben melózunk. Hát ez a nagy terv, remélem ebben is segítséget kapunk majd, mind annyi másban is eddig :)))))

    VálaszTörlés