2010. szeptember 20., hétfő

Hoppá 2 :)


Pénteken megkaptuk az ITA csomagot. Későbbre vártuk, hiszen hétfőn láttam az Immigration oldalán, hogy az előzetes vizsgálaton átjutottunk, és majd küldik.Ebben mindenféle szépséges dolog van, amire majd szükségünk lesz a PR megszerzéséhez.
Kaptunk egy szép levelet, hogy mi van a csomagban, és miket kell beszerezni...., kaptunk még egy levelet, hogy Október 1.-től felemelik a GST-t így 12,5%-ról 15%-ra, tehát mindenféle eljárási összeg is emelkedni fog!!!
Kinyomtatva elküldték az online beadott EOI-t, és ahol kiegészítés kell, vagy valamilyen papírra van szükségük ott megjegyzés is van írva. Kaptunk 4 csomag orvosi brossurát, amit majd a doktornak kell kitölteni, mi pedig fizetünk mint a katonatiszt. Van még mindenféle kitöltési útmutató meg egyéb papírok.
Tehát most ezerrel neki lódulunk, és beszerezzük amit kérnek és a lehető leghamarabb vissza is küldjük a csomagot. Férfi az ügyintézőnk, nem tudom, hogy ez jó-e vagy nem. Azt tudom, hogy amikor az NZQA-nál intézkedtünk ott nagyon flottul, és normálisan mentek a dolgok, és szintén férfi volt az ügyintézőnk :))))))

3 megjegyzés:

  1. Nekunk no volt es Pali azt mondta, hogy olyan unszipi es tuti szoszolni fog velunk es majd jol megfingatnak minket.:) Kellemesen csalodtunk benne, mert jo fej volt.

    VálaszTörlés
  2. Valószínű, hogy mint sok mindenben itt, és persze máshol is, ez is szerencse dolga :)))Eddig szerencsénk volt mindenben, nagyon reménykedem, hogy FORTUNA csajszi nem hagy kakiban bennünket:)

    VálaszTörlés
  3. Mire mi odaérünk már meg is lesz a PR! ;-) Majd meglátjátok!

    VálaszTörlés