2010. október 28., csütörtök

New York Hot Dog :)



A mentségem a következő az eltűnésre....igaz nem hónapok voltak :)
Megvettük első itteni cégünket. Nem volt kis döntés, és nem volt kis kiadás. Egyenlőre a dolog fellendítésén ügyködöm, azaz intézem a marketing oldalát a dolognak.
Ez egy mozgó hot dog cart, amivel rendezvényekre, beach-ekre, vagy akárhova oda lehet állni és árusítani a fini hot dogot és fánkot, meg hideg italt. Erről egyenlőre ennyit, mert nem szeretnék semmit sem elkiabálni, de nagy terveim vannak a dologgal :)
Csináltam neki oldalt. Egyenlőre blogot, mert a honlap azért kemény lóvé, arra mostan nem fussa :)
http://nyhd73.blogspot.com/.....tessék nyálat csorgatni :))))


Éppen ezekben a percekben vajúdik a kisebbik szukánk Dessy. Nagyon remélem, hogy mihamarabb túl leszünk a dolgon, mert éjszaka sem tudtam aludni, és most dél.....talán estig meglesznek a kicsik. Nem lesz nagy alom, Én 5-6 kiskutyára számítok. Ennek nagyon örülnék, mert a csajszi is gyakorlatlan, első alom, és most semmi időm nem lesz a gyerkőcöket cumis üvegezni :)))

És elindult a tyukoldában a munka. Igaz nem minden nap megyek, de már beindultak a tojó madarak. Na most lesz ám gondolkodás, hogy ki, mikor, hova menjen, vagy ne menjen.
Ugye a vállalkozás az első, és a legfontosabb dolog, persze a kutya után :) De tényleg, mostanra fogalmam nincs, hogyan tovább, hiszen nyakunkon a nyár, az igazi cart szezon. Közben a PR papírokat a jövő héten adom fel, és oda ugyi nagyon jó lenne a bejelentett állás, referenciával. Tehát addig amíg nincs meg a PR, nem jöhetek el a tyukoldából, és ráadásul szeretem a főnökömet, nagyon jó emberek, tiszta lelki ismeret furdalásom van----már most.
Már annyit agyaltam, hogy lassan meghasad az a pöttömnyi kis micsoda a koponyámban, de nem jövök rá a megoldásra. Tegnap már kitaláltam, hogy csak akkor foglalkozom a problémával, ha már ténylegesen az orrom előtt van. Várok, hogy mikor hova kell majd menni, és valahogy megszervezem a dolgot sitty-sutty......vagy legalábbis ezt gondolom.
És már megint agyalok.......................huuuuuuuuuu :))))))

3 megjegyzés:

  1. Gyorsan sikerült, drukkolok hogy kapkodják majd az emberek a kaját Tőletek!
    Azt nem tudom, mennyire jön be itt az "amerika" dolog, de ha a kaja jó, akkor ebből csak nem lehet gond.
    Szóval hajrá!

    VálaszTörlés
  2. ez a piros fehér design nagyon tetszik, erre jól fel lehet építeni egy honlapot és szórólapokat is. sok sikert!

    Atomreaktor

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, köszönöm!!!!!
    Az "Amerikás" dolog megy itt, ez már kipróbált, bejáratott üzlet, és ahogy a világ minden táján, itt is majmolnak :) még szerencse......
    Gyorsan, laktató kaja, az itt senkit nem érdekel, hogy nem a legegészségesebb, hiszen hozzá vannak szokva a gyors kajához, meg annak mindenféle következményéhez is. Mi ettől függetlenül maradunk a mindennapos főtt kajánál :)

    VálaszTörlés