2011. augusztus 16., kedd

Kedd lett, mindig ez van

Vagyis ha hétfőt ígérek az biztos, hogy nem hétfő lesz :) Így lett kedd.....
Visszafelé megyek az időben, így könnyebb. Tehát, tegnap esett a hó! Ez errefelé igen nagy dolog, attól függetlenül, hogy tél van, és ugye otthon a hó ilyen esetben teljesen normális dolog. Na itt NEM az. A faluban ahol lakunk az életben nem láttak havat, ezért tegnap mindenki az utcán bámulta az eget, pedig csak 10 percig tartott, és ahogy földet értek a hópihék, azonnal el is olvadtak. A déli szigeten ennél sokkal nehezebb a helyzet, mondhatni katasztrofális. Főleg azért mert ahogy írtam nincsenek az emberek hozzászokva a hóhoz, és egy kicsit makacsok is. Azt mondják, hogy nem szokott ilyen hideg lenni, és nem szokott hó esni, az már nem érdekli Őket, hogy most mégis hideg van, és esik a hó. Azt hiszik, ha továbbra is gumipapucsban járnak, és rövid gatyában akkor majd javul az idő. Hát, nem így van :))))))
Aztán meló.
Két új dologba is belefogtam. Mindkettő varrógéppel van összefüggésben, mégpedig egy igen jó géppel. 2 hónapja vettünk egy komoly ipari varrógépet, hogy tudjak bútor huzatot varrni, vagy akármi más vastag, csak speciális géppel varrható anyagot. Varrok bőrt, és egy cégnek római függönyöket lakóbuszokba. Mindkettő meló még gyerekcipőben van, egyenlőre nem mondhatom, hogy folyamatos a munka, de azt már tudom, hogy végre valami alkotó munkát csinálok, és nagyon élvezem. Szeretnék majd cégeket megkeresni mail-ben, hátha szélesedik a munkalehetőség repertoárja.
És lassan indul a hotdog szezon. Az első munka szeptember 3-4 Taupo lesz. Remélem jól alakul majd, mert visszajárunk oda folyamatosan, meg amúgy is jó lenne a szezont egy jó bulival kezdeni :)
Tudom nem sok, de most egyenlőre ennyi.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése